Meet me!


Hi! Ik ben Willemijn, een enthousiaste, betrokken en perfectionistische ondernemer. Naast mijn webshop werk ik ook in het basisonderwijs. De webshop en het onderwijs zijn beide heel afwisselend waardoor ik er erg veel plezier in heb! Ik hou er van om te bakken en te koken, vooral het uitproberen van nieuwe dingen vind ik erg leuk. Dit was niet altijd zo, maar sinds een tijdje eet ik veganistisch en ja, dan moet je je wel iets beter verdiepen in hoe je dingen klaar kunt maken. Maar chocolade of een bak Ben & Jerry's gaat er ook zeker nog wel in..!

 

In 2019 begon ik met het maken van babyartikelen voor vrienden en familie. Ik begon met speenkoorden en bijtringen, maar ging al snel verder met dekentjes en omslagdoeken. Grappig, want ik zei altijd tegen mijn moeder dat ik echt nooit achter de naaimachine zou gaan zitten, want dat was veel te saai, haha! Maar na een tijdje vond ik het zo leuk dat mijn hobby uit de hand begon te lopen.

 

Als je 3 jaar geleden had gezegd dat ik een eigen bedrijf op zou zetten, had ik je keihard uitgelachen en je voor gek verklaard! Ik vond het altijd prettig om zoveel mogelijk binnen mijn comfort zone te blijven. Het starten van mijn eigen webshop was dus een hele stap, maar inmiddels heel erg blij mee! Gelukkig hoef ik niet alles helemaal alleen te doen. Mijn moeder is heel creatief en maakt met liefde de gehaakte en gebreide artikelen!  

 

Op het moment dat ik wilde starten met Snoess, besefte ik pas hoeveel er eigenlijk bij kwam kijken. Voor het maken van speenkoorden en bijtringen zijn ontzettend veel regels, logisch natuurlijk, want alles moet zo veilig mogelijk. In de afgelopen twee jaar heb ik ontzettend veel geleerd over het maken van producten, duurzaamheid en het runnen van een eigen bedrijf. 

 

Het is mijn missie om zoveel mogelijk kleintjes blij te maken met duurzame en unieke producten. Ik steek dan ook veel tijd en energie in het uitzoeken van nieuwe producten. Wanneer ik tijdens een kennismakingsgesprek met een nieuw merk hoor dat er veel plastic wordt gebruikt of de werkomstandigheden niet heel goed zijn, valt het merk voor mij direct af. 

 

Ik denk graag met je mee. Dus heb je een vraag of kom je er niet uit, stuur dan gerust een berichtje. Het voordeel van een kleinere webshop is namelijk dat je gelijk contact met mij hebt. Niks is fijner dan direct contact en iemand die met je mee denkt. 

 

Liefs Willemijn