De leukste bijtringen voor baby’s

Bijtringen zijn dé musthave voor de allerkleinsten! En wist je dat de bijtringen van Snoess speciaal gemaakt zijn om lekker op te sabbelen en kauwen? Als de eerste melktandjes van je kindje doorkomen, biedt een bijtring superfijne verlichting. Het vermindert de druk op het tandvlees en helpt tandjes sneller doorkomen.

 

Het ultieme kraamcadeautje? Check!

Stel de bijtring helemaal zelf samen (met naam!) of scoor snel je favoriete exemplaar van Snoess

Bijtringen van Snoess

Bijtringen zijn niet alleen héél schattig, ze zijn ook hartstikke functioneel! Als de eerste tandjes doorkomen, huilt je kindje vaker dan normaal. Niet fijn (ook niet voor jou!). Een
bijtring geeft wat tegendruk aan het tandvlees en verlicht de pijn. Hallo lifesaver!

Naast een kalmerend effect, helpt het de melktandjes sneller doorkomen. Én een bijtring draagt bij aan de ontwikkeling van de kaak. Veel beter dan dat jouw kiddo gaat sabbelen of handjes en vingers dus. Met de veilige en duurzame materialen van Snoess maak je bovendien een bewuste keus voor de beste kwaliteit.

Duurzame bijtringen scoren? Check deze voordelen

Een duurzame bijtring? Yes, die bestaat echt. Bij Snoess shop je namelijk duurzame baby- en kinderitems van de beste kwaliteit. Plastic? Daar houden we niet van! Onze bijtringen zijn gemaakt van BPA-vrije siliconen kralen en figuurtjes. Ook kiezen we in de ontwerpen bewust voor onbewerkt beukenhout.
Dat heeft van origine een antibacteriële werking en is dus hartstikke veilig. Superfijn voor zo’n item dat jouw baby continu in het mondje stopt!

En wist je dat Snoess zelfs zoveel mogelijk plasticvrij verstuurt? Onze kids zijn de toekomst, dus we nemen milieuvriendelijk en ondernemen hartstikke serieus. Bij Snoess vind je daarom duurzame musthaves van de beste kwaliteit.

Bijtringen (met naam): óók een fantastisch cadeau

En die kwaliteit zie je terug in onze cadeaus. Zoek je een gepersonaliseerd cadeau waar niet iedereen mee aan komt zetten tijdens het kraambezoek? Dan zijn de exclusieve bijtringen van Snoess perfect. Je kunt ze zelf samenstellen mét de naam van het kleintje. Van de kleuren, figuurtjes tot de letters en tussenkralen: laat de creativiteit maar stromen!

We maken er met alle liefde een superpersoonlijk kraamcadeau van. Als je wilt, ontvang je per mail een foto, zodat je precies weet hoe het eruit komt te zien. Gewenste aanpassingen zijn gratis. Contact met jou en een snelle service vinden we namelijk hartstikke belangrijk. We kunnen het cadeau zelfs feestelijk inpakken (met kaartje!) en sturen het direct naar de ontvanger als je dat aangeeft.

Ook leuk als cadeau: ga voor een vrolijke giftset! Een bijtring, fijn speentje en mooie stapeltoren van Mushie scoor je bijvoorbeeld in de giftset Rainbow Tropical!

Musthave bijtringen bestel je snel bij Snoess!

Bijtringen van Snoess stel je dus gemakkelijk zelf samen of je kiest een echte eyecatcher in de webshop! Ze zijn ook fantastisch te combineren met de unieke speenkoorden van Snoess.

Enne.. wist je dat we elke bestelling binnen 1-3 werkdagen versturen? Yes! Je ziet je bestelling dus razendsnel op de deurmat. Óók als je het (kraam)cadeau feestelijk wilt laten inpakken. Voor persoonlijke service en de mooiste duurzame bijtringen is Snoess jouw plek!