Mijn verhaal

Hi! Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op de website van Snoess. Mocht je je afvragen wie het gezicht achter Snoess is, dat ben ik: Willemijn, een enthousiaste, betrokken en perfectionistische ondernemer. Hieronder lees je mijn hele verhaal over het ontstaan van Snoess.

Kinderjaren

Toen ik een klein meisje was hield ik er al van om creatief bezig te zijn. Knutselen, punniken, armbandjes maken, noem maar op. Maar dan word je ouder en heb je ineens geen tijd meer om creatief bezig te zijn. Sport, studie, vrienden, dat werden de dingen die belangrijk waren. De creatieve dingen verdwenen naar de achtergrond. 

Kraamcadeaus

Gelukkig is deze passie en het plezier hierin teruggekomen toen vrienden en familieleden om mij heen zwanger raakten. Op internet ging ik op zoek naar kraamcadeaus en cadeaus voor tijdens de zwangerschap. Hier vond ik alleen niet wat ik zocht. Een persoonlijk en uniek cadeau bleek best lastig te vinden. Maar gelukkig houd ik van creatief bezig zijn en besloot daarom zelf aan de slag te gaan. Zo maakte ik in 2019 de eerste bijtringen, speenkoorden en dekentjes voor mensen om mij heen. Grappig, want vroeger vond ik het altijd maar stom als mensen achter de naaimachine zaten om dingen te maken, haha! Mijn moeder en beppe (oma) hebben daarom ook wel even moeten lachen natuurlijk. Van mensen om mij heen kreeg ik zulke leuke reacties en zelf begon ik er ook veel plezier in te krijgen.

Snoess werd werkelijkheid

Dit heeft er voor gezorgd dat mijn 'uit de hand gelopen hobby' een eigen bedrijf werd. Een stap die ik nooit gedacht had te zetten, want ik houd wel van mijn comfort-zone. In het bouwen van een website kreeg ik meer plezier dan verwacht en in 2020 stapte ik naar de kamer van koophandel. De eerste mensen plaatsten bestellingen en deze mensen mocht ik blij maken met mijn producten. Dit voelde echt bizar, want mijn producten werden daadwerkelijk door mensen gekocht, wauw! In 2021 gingen wij voor het eerst op markten staan en konden mensen kennismaken met Snoess. Wat een leuke reacties hebben wij daar mogen ontvangen en hier werden we zelf ook ontzettend enthousiast van!

Groei van Snoess

Het runnen van een eigen bedrijf bleek een vak op zich te zijn. Ik wist hier eigenlijk helemaal niets vanaf en hier moest ik mij in gaan verdiepen. Dit heb ik zeker met vallen en opstaan gedaan, want wat is er veel over te leren! Tot op de dag van vandaag leer ik elke keer nieuwe dingen bij en kan ik mijn bedrijf steeds naar een hoger niveau tillen. 

Naast de handgemaakte producten, begon ik ook producten in te kopen. Het assortiment werd steeds meer uitgebreid en ik ging mij steeds meer verdiepen in duurzame producten. Zelf heb ik een duidelijke voorkeur voor duurzame en kwalitatief goede producten. Dit wil ik dan ook in de webshop naar voren laten komen. Producten met schadelijke stoffen zul je bij ons in de webshop dan ook niet tegenkomen. Ook plastic proberen wij zoveel mogelijk te vermijden, maar helaas is dat in onze leefwereld best lastig ben ik achter gekomen. Ik steek veel tijd in het uitzoeken van nieuwe producten. Wanneer ze aan mijn eisen voldoen, worden ze opgenomen in het assortiment. Zodra je bij ons shopt, kun je er dus op vertrouwen dat je gaat voor troepvrije en kwalitatief goede producten. 

Een droom die uitkwam

Toen ik in 2023 zelf moeder mocht worden, stond mijn wereld even op zijn kop. Wat zat ik op een roze wolk en moest ik tegelijkertijd wennen aan mijn nieuwe leven. Onze zoon is ontzettend geliefd in ons fijne gezin en voor hem wil ik alleen het beste, zoals iedereen volgens mij voor zijn kinderen wil. Binnen mijn webshop dacht ik hier al goed op ingespeeld te zijn, maar ik merkte dat ik toch anders tegen dingen aan begon te kijken. Sommige producten gebruikte ik zelf niet en wilde ik ook niet voor ons zoontje gebruiken. Ook merkte ik dat ik minder plezier kreeg ik het vele inkopen en doorverkopen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik het assortiment van Snoess in 2024 eens goed heb bekeken en het daarna volledig heb omgegooid! Dit was een hele stap, maar geen moeilijke beslissing. 

Assortiment

Het is altijd mijn intentie geweest om alleen producten te verkopen waar ik volledig achter sta en die ik nu dus ook aan mijn eigen zoontje zou geven. Het assortiment wat op dit moment online staat is een assortiment waar ik volledig achter sta. Het ontwerpen en creëren van producten is iets wat ik met ontzettend veel plezier doe. Ook het inkopen van producten is weer een feestje geworden, omdat ik alleen producten inkoop waar ik volledig achter sta. 

Snoess blijft persoonlijk

Ik houd van het contact met klanten en denk graag met je mee. Een website waar je makkelijk contact kunt leggen en ook persoonlijk contact terugkrijgt heeft altijd mijn voorkeur gehad. Dus heb je een vraag of kom je er niet uit, stuur dan gerust een berichtje. Je krijgt altijd contact met mij. Niks is fijner dan direct contact en iemand die met je mee denkt. 

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om mijn verhaal te lezen. Ik hoop dat je een duidelijker beeld over Snoess en over mij hebt gekregen. Mocht je nog vragen hebben, dan hoor ik het natuurlijk graag. Heel veel plezier met het bekijken van de website en het shoppen van onze producten.

Bekijk het assortiment