Retourneren

Retourneren

Voldoet het product niet helemaal aan je verwachtingen? Het kan voorkomen dat je je bestelling, of een deel er van, retour wilt sturen. Misschien voldoet het product niet aan je verwachtingen of is er een andere reden waarom je je product retour wilt sturen. Wat de reden ook is, na ontvangst heb je 14 dagen de tijd om jouw product retour aan te melden. Na de retourmelding heb je nogmaals 14 dagen de tijd om het product retour te sturen. Stuur je de gehele bestelling retour, dan krijg je het hele orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Stuur je een deel van de order retour, dan krijg je alleen de kosten van dit artikel gecrediteerd. De kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,25. Voor exacte tarieven kun je de website van de vervoerder raadplegen. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en –  indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt je contact met ons opnemen via info@snoess.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Het artikel dient vooraf bij de klantenservice van Snoess retour gemeld te worden met het modelformulier herroeping of per e-mail. Het modelformulier herroeping is onderaan deze pagina te vinden. De factuur, of een kopie hiervan, dient meegestuurd te worden met het pakket.

Retourzending zijn voor de kosten en risico van de koper. Dit wil zeggen dat Snoess niet aansprakelijk is voor het zoekraken of het beschadigen van de retour gestuurde artikelen. Mocht het product beschadigd of niet in originele staat bij ons aankomen, dan zullen wij dit verrekenen met het te retourneren bedrag. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

Uitsluiting herroepingsrecht
Een aantal producten kun je bij ons helaas niet retour sturen. Het gaat om onderstaande producten: 

  • Gepersonaliseerde artikelen. Dit ontwerp wordt speciaal voor jou gemaakt en kunnen wij niet verkopen aan een ander.  
  • Alle producten van Snoess die je zelf kunt ontwerpen. Ook deze producten worden speciaal voor jou gemaakt en omdat iedereen een andere smaak heeft, kunnen wij deze niet verkopen aan een ander. 
  • DIY pakketten. Deze worden op jouw wensen samengesteld en kunnen hierdoor niet retour. 
  • Producten die hygiënisch van aard zijn en waarvan de verzegeling is verbroken.