Retourneren


Wij willen natuurlijk graag dat je tevreden bent met je aankoop!

 

Artikelen uit voorraad

Heb je een artikel uit voorraad gekocht, maar ben je niet tevreden? Dan kun je dit artikel binnen 14 dagen na ontvangst, zonder opgaaf van reden, annuleren (herroepingsrecht). Na annulering heb je nog eens 14 dagen de tijd om je product retour te sturen. De verzendkosten zijn voor eigen rekening. Het artikel dient ongebruikt en onbeschadigd te zijn.

 

Artikelen op maat gemaakt

Voor producten die op maat gemaakt worden, geldt geen herroepingsrecht. Dit zijn de producten waarbij u zelf specificaties kunt invoeren. Na een succesvolle betaling kan deze niet meer worden geannuleerd. Voldoet het niet aan je verwachtingen? Neem dan contact met ons op zodat we samen naar een oplossing kunnen kijken.

 

Artikelen uit de sale

Producten die in de sale gekocht zijn, kunnen niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht geldt niet voor deze artikelen. Na een succesvolle betaling kan een artikel uit de sale niet meer geannuleerd worden.

 

Retour

Wij verzoeken je om jouw retour, samen met een kopie van de factuur op te sturen naar:

 

Snoess

T.a.v. Retour

Camminghastrjitte 16

9051JG Stiens

 

Zodra wij het artikel retour hebben ontvangen en deze in goede staat verkeerd, storten wij het volledige aankoopbedrag (inclusief verzendkosten) binnen 14 dagen terug op uw rekening. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Mocht het product beschadigd of niet in originele staat bij ons aankomen, dan zullen wij dit verrekenen met het te retourneren bedrag.Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Modelformulier Voor Herroeping